HTML

Esztergomi Tükör

Esztergomról, Városunkról, a Városról. Fórum Esztergom jobbérzésű polgárainak. Hajrá, Esztergom!

Friss topikok

Linkblog

Most lehet véget vetnünk a hazugságoknak!

2009.06.05. 23:50 Esztergomi Tükör

Most küldhetjük el a fenébe az egész lakásadós, megszorítós, hazudozós, polgárveretős, titkosszolgálatos, adónemfizetős, ügyeskedős, MSzMP-s bandát. A fenébe!

Amit Tittmann, Winkfein, Nyíri művel, amit Bajnai, Gyurcsány művel, amit Oszkó, Veres, Draskovics művel, abból elég. Most csak pár szót a hazugságokról, legújabb dolgozatuk nyomán.

Tittmann és Winkfein dicsekszik, Esztergom főterével, Kanonoksorral, Bánomi áttöréssel. Ó, hogy az ég nem rogy rájuk a hazugságok közben!

A főtér nem MSzP-s!

A Széchenyi tér heves ellenzői voltak ők, a szocik, Nyíri, Winkfein, Láposi, az aggnő, mennyit mondogatták: „ebbe fog belebukni Meggyes! hogy éppen a választás évében túrja fel a teret! és fű! milyen drága!” Aztán a polgárok, mert értelmesebbek, mint az MSzP-s képviselők, szépen elviselték az építkezés, délutánonként lejárnak a térre, fényképezkednek a szökőkútnál, a csobogóknál, a hevesebbje a zászlótartók előtt. Gyereket sétáltatnak, kávéznak munkába menet, sört isznak munka után. Mert nem szeretnek lehajtott fejjel járni. Még a baloldaliak sem tagadják meg a teret. Mert a tér a miénk, és mert az, hogy jól érezzük-e magunkat a saját városunk főterén, komolyan hülyéket leszámítva nem baloldali vagy jobboldali, ateista vagy keresztény dolog.
De hogy az MSzP dicsekedjen vele… attól azért kifordul a gálám. Főleg mert a költségek fele érkezett uniós forrásból (nem az MSzP-től, nem a kormánytól, nem, nem). És főleg mert most a támogatással dicsekszenek, miközben korábban minden városi forintért, amit ráfordítottak Meggyesék, hangosan sírtak.

A Várhegy nem MSzP-s!

És ott a Kanonok sor, a Szent Adalbert Központtal. Hát azt sem az Gyurcsány- és Bajnai-kormány támogatásából építették. Ki ne emlékezne a botrányokra, hogy „elsikkasztották a pénzt”, meg hogy „hol a kárpótlás?...”, miközben az egyházi ingatlanok utáni pénz nagy részét még meg sem kaptuk, hogy azért, mert időben kiköltöztek az iskolák, még Esztergomnak kellett hitelt felvenni a becstelen, hitszegő MszP-kormány miatt, Gyurcsány miatt?

Az elkerülőút nem MSzP-s!

És a Bánomi Áttörés? aminek több mint 3/4-ét Esztergomnak kellett kifizetni? mert az MSzP-kormány szerint országos főutat nem az államnak kell építenie, hanem annak a városnak, amit kettévág egy határátkelőhöz és Duna-hídhoz vezető főútvonal? Miközben Dorogon két főút épült tisztán állami forrásból? Mert büntetni akarták a renitens Esztergomot?

(Zárójelben mondom)

(Bajnai legutóbb, csak legutóbb kiderült adócsalásával pont annyi pénzt mentett meg magának, amennyit Esztergom kapott a Bánomira. Vagyis ha Bajnai nem lopott volna, Esztergomnak nem a 3/4-ét kellene fizetnie, csak a felét. Megmaradna nekünk negyedmilliárd forint. És ez csak egy volt a Bajnai- és Oszkó-félék csalásaiból!)

E-sztergom nem MSzP-s!

Az elektronikus önkormányzati rendszer? amit annyit szidnak? hát kiderül, hogy az ő művük mégis? Akkor minek a balhék, hogy drága? vagy most hirtelen mindent elfelejtett a kiadó, az MSzP? Puch Lászlónak elgurult a gyógyszer, és Tittmann és Winkfein most a bútorok alatt matat, hogy megkeresse?

Az ipari terület nem MSzP-s!

Az Ipari Park? amit Esztergom fejleszt szívósan? Esztergom épít bele utat, közművet, hogy aztán a csődkormányok, a kétbalkéz, hozzá nem értő, rest és tolvaj MSzP-SzDSz- és MSzP-kormányok t9önkretegyék? a magyar gazdasággal együtt? Amit Eszergom fejleszt szívósan és nagyrészt saját pénzből, és keresi a letelepülő cégeket, amiket aztán csődbe dönt az MSzP? Ezzel dicsekszenek? amikor negyedével esett vissza az ipari termelés Magyarországon?

Az Aquasziget sem MSzP-s!

És végül a dorogi uszodában úszni tanuló százakról. Értjük ám mi a célzást. Mi is céloznánk arra, hogy az esztergomi élményfürdőben, az Aquaszigeten, ami az „Év Gyógy- és Wellnessfürdője 2008” címet elnyerte, és ami négy épülő szállodát hozott Esztergomba, gyermekek ezrei tanulhattak már meg úszni. Igaz, annak az építéséhez a támogatást nem az EU-tól kellett elkuncsorogni. Azt az Orbán-kormány Széchenyi-tervének köszönhetjük. Azt a Széchenyi-tervet saját hazánk forrásaiból lehetett pénzelni. Igaz, az esztergomi támogatást már a Medgyessy-kormánynak kellett folyósítani, hát persze, hogy két előzetes vizsgálattal akarták elmeszelni, és hát persze, hogy csahos ebeikkel, a haverikutyákkal mindig ugattatták az építkezést, majd a működést. Nyíri feljelentései, Láposi sajtótájékoztatója mind-mind a fürdőépítés leállításáért, Esztergom beruházásának romba döntéséért volt.

Hát micsoda pofátlanság már ez?

Hát micsoda pofátlanság kell, hogy a felgerjesztett indulatok, a pénzkivonások, a magunkra hagyatottság után most jöjjön Tittmann, Winkfein, mögöttük Bajnai, mögötte Gyurcsány, meg Lendvai, Veres, és mögöttük jönnek a Zuschlagok, Weiszenbergerek, a pofátlanok, a tolvajok.
Pfujj, hogy ezek milyen undorítóak!
Hát róluk lehet véleményt mondani vasárnap. Ha nem tud elmenni, kérjen mozgóurnát, ha csaló tolvaj MSzP-seket lát gazemberkedni vasárnap, láncszavazni, választókat szavazókörbe szállítani, hívja a fideszeseket!

És végül ott a csapat

Az MSzP-sek csapata. Göncz Kinga, az SzDSz-alapító Göncz Árpád, egykori köztárasági elnök lánya. Neki már mindegy volt, hogy SzDSz vagy MSzP, neki lényeg a brüsszeli repülőjegy volt. Tapasztalataira hivatkoznak, hát mondjanak akár csak egy sikert a magyar külpolitikában, amit az ő minisztersége alatt értünk el? Medgyessy pezsgője a románokkal Erdély és a Partium elszakításának gyásznapján? például? Aztán Gurmai Zitaaz Európai Szocialista Párt egyik vezetője (melyik?), aki kijelenti: az MSzP nem baloldali gazdaságpolitikát folytat, hanem neoliberálist. Mellette viszont esélyegyenlőségi szakértő, mintha a szabadpiaci gazdaság legalább köszönő viszonyban lenne az esélyegyenlőséggel. És ott van még Herczog Edit, akit az EP egyikk legelismertebb képviselőjének neveznek. Miért is? hiszen tudjuk, kiderült az már hetekkel ezelőtt, hogy az MSzP-sek a leglustább, leghaszontalanabb képviselőink Brüsszelben és Straßburgban, akik a legritkábban teszik lábukat az Európai Parlament üléstermébe. Akik egyébként még ott kint is kiállítást záratnak be, ha nekik nem tetszik. Akik a bunkó MSzP-s politikát exportálják Európába, ahol a kutya nem kíváncsi az ő hónaljszagú izmozásukra. Ahol kínos, hogy egy bukott magyarországi kormánypárt az EU-s pénzeket saját kampányára herdálja el, és ami marad, azt szétlopkodják, államilag szervezett kalózok rabolják el az európai polgárok adójából beszedett „EU-s pénzt”.

Európa másra kíváncsi

Európa mást szeretne látni Magyarországon is. 7-én mutassuk meg, valóban van olyan pártunk, amit érdemes megmutatni, aminek a képviselői hasznosan töltik idejüket „odaki”, aminek a képviselőivel együtt lehet működni azért, hogy Magyarország tényleg Európa részévé válhasson.

Ez a Fidesz. Tessék rájuk szavazni!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esztergomitukor.blog.hu/api/trackback/id/tr781166581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása