HTML

Esztergomi Tükör

Esztergomról, Városunkról, a Városról. Fórum Esztergom jobbérzésű polgárainak. Hajrá, Esztergom!

Friss topikok

Linkblog

Egerek és emberek

2009.05.04. 12:15 Esztergomi Tükör

Itt van, ugye, ez a kis gnóm, aki feszt mantrázza, hogy egerek, meg szülni-szoptatni, és hogy ez gyalázat. És természetesen Anyák Napját aranyozza be ezzel, ahelyett, hogy venne virágot a feleségének, akivel, mint mondta volt,

"befejezte a szaporodását".

Namost ez a kis gnóm, Ócskamityek seggepartján a szőrbenragadt szargombóc, Mityek Gáborkája, alig nemrég fogalmazta el magát, hogy ő a szaporodást befejezte. Gondolom gyermekeire mint kis ivadékokra is bír gondolni, szaporulatra netán, feleségére meg mint tenyészállatra, következik mindebből.

Namost ez a kis tenyészállat (-hím, esetleg, hímes tojás, vagy pont fordítva, megvan: haveri kutya!) névtelen forrásaiból kiszopva terjeszti az egeres-emberes meglátását, mintegy kihasználva az Anyák Napját, jelezve, hogy neki nem drága semmi, gondolom imígyen gondoskodik meghitt otthonról és szerető családi körről.

Hát brávó!

És külön brávó, hogy ehhez megtalálja a polgármester abszolute elfogulatlan ex-feleségét, akit mint csupántiszta ősforrást idéz meg honlapján. Mi meg elhisszük, hogy elfogulatlan, mint az elvált feleségek túlnyomó többsége, és el azt is, hogy Ócskamityek, a szellemóriás, akiről nem kell helyreigazítani, ha leírják:

"szökésben van",

szintén sine ira et studio mondta neki tollba (önterjúk gyanánt) a hazugságait asszonyverésről.

Nem baj, most még csimpaszkodnak a perem alá, aztán jön a Nagy Hullám, és a kis baciváriak kifehéredve nézik a lefolyóból, ahogy a felejtés és az igazságszolgáltatás vízörvényei lemossák őket oda, ahová valók.

Az lesz aztán állati.

Na, gyertek köpködni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esztergomitukor.blog.hu/api/trackback/id/tr81101953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása