HTML

Esztergomi Tükör

Esztergomról, Városunkról, a Városról. Fórum Esztergom jobbérzésű polgárainak. Hajrá, Esztergom!

Friss topikok

Linkblog

Normális celebek - Jónás pinája

2009.02.26. 17:23 Esztergomi Tükör

Azt bírtuk már eddig is, hogy „normálismagyarország”, meg „normálispolitika”. Dávid Ibolya, aki sikerrel kooptálta frakciójába Lengyel „Pöcsös” Dénest, és sikerrel kirúgta alelnökét, Almássy Kornélt, az egyetlen embert, akiből még lehetett volna valaki, pontosabban aki még nem árult el egyetlen korábbi politikai szövetségest sem, ellentétben nagy sikerű fővezéreivel, mondjuk főleg Boross Péterrel, Herényi Károllyal, és magával Dáviddal, szóbval most ez a Dávid Ibolya most sikerrel kilógatta saját verbális tökeit a „normálisország” „normálissajtójának”.
 
Hogy legyen Bokros „Csomag” Lajos az Európai Parlamenti választások alkalmával a párt listavezetője.
 
Mint amikor BB Évi sokadszorra kirúgatja magát a pszichiátriáról, vagy Szegált lejavítják pár évre, vagy Pandora virítja a pinket, vagy Nagyőanikó a színpadon dugatja magát.
 
Namost azt hagyjuk is, hogy Bokros „Bajusz” Lajos erről a kezdeményezésről nem tud, meg hogy Olajos Péter (az meg ki? ja, hát az meg a „normálisok” brüsszeli képviselője) rögtön sikongott valahonnan messziről, Guayanából, hogyhát antalliörökség így, jobbközépség úgy, meg hogy-hogy a zinternetről kell megtudnia, hogy állítólagos cimbijei kicsellóztak vele.
 
Ja, merthát ha a teljesen hírtelen, hallatlan brüsszelita érzi, hogy fennforgás van a havi milliós gázsi, meg az egy cikluson belüli négy világkörüli hakniturnéval (kábé a zadófizetők pénzéből), rögtön sivog, hogy antalliörökség és jobbközépség. Az, hogy ahhoz Dávidnak (Borossnak, Lengyelnek, Herényinek) köze nincsen, az nem tűnt fel korábban? Csak amikor a megélhetés került napirendre? Áh, hagyjuk.
 
A lényeg úgysem ez. Hanem Dávid, aki ilyen Bokrosos álhírekkel eteti a médiát, mint valami Oki, meg Kiszel. Nem ez az első ilyen ügye. Emlékszünk még a CD-re, amit „ismeretlenek” „bedobtak” az „eMDéeF” postaládájába?
 
A kalapsztori már nem elég, és a Balaton-átúszásos-vizesúszódresszes médiajelenlét már Dávidra inkább visszaüt. Hát akkor jöjjön, kinek jönnie kell. Bokros „Megszorít” Lajos. Egy verbális pinavillantás.
 
Ebben a dimenzióban gondolta szerkesztőségünk (utólag) értelmezendőnek Dottore Jonás múlt heti baszkolódását is a BéeSCével. Ha neki valami jó (mondjuk Meggyes elfogadtatná a módosító indítványát), akkor csakazértis addig baszkurálódik Dottó, amíg ellehetetleníti a saját (állítólag a „normálispárt”) javaslatát. Addig, amíg kifogy mellőle a támogatás. Lehet viszont sikertelen. Sikertelennek lenni Jónás szerint jobb, mint sikeres képviselőnek.
 
Tanulság? A tanulság kábé ennyi: pina egyenlő Bokros, BéeSCé-balhé egyenlő sikertelenség, Dávid egyenlő Jónás, Jónás egyenlő sikertelenség.
 
Ja, és megvan a válasz az egyik Dottorénak feltett kérdésere (kettő volt: „mi az a BéeSCé?, mi az a zeMDéeF?”) is.
 
A BéeSCé az Jónás pinája.
 
A zeMDéeFről még nem derült ki ez teljes bizonyossággal.
 
Nah, persze, ki ne felejtsük: Olajos „Guayanában Ért a Hír” Péter kampányfőnöke Kiss Gábor volt. Igen, Kedves Esztergomiak, az a Kiss, aki pár éve Aranyhegyen gyűjtötte a nagy buktát az önkormányzatin, Jónásnak embere.
 
Jajj, hogy Jónás is csak ilyen ökörségeket bírt megtanulni. Jajj, jajj. Jajj nekünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esztergomitukor.blog.hu/api/trackback/id/tr22968023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása