HTML

Esztergomi Tükör

Esztergomról, Városunkról, a Városról. Fórum Esztergom jobbérzésű polgárainak. Hajrá, Esztergom!

Friss topikok

Linkblog

Akkor mi is írunk Nyílt Levelet Horváth Mihálynak

2009.02.14. 18:33 Esztergomi Tükör

Tudjuk, persze, hogy felesleges, mert aki az egyiket olvassa, az a másikat nem (kivéve Cserepet, Bejót, és Horváthot, akinek Bejó szól, hogy mit talált, meg még párat). De ha már a szeretgom volt kedves belinkelni minket, többször is, hát megragadjuk az alkalmat és a figyelmet.

Na, ide figyeljen, Mihály!

Legkevésbé sem érdekel, hogy az Esztergomi Tükör alapítójaként mit írkál, mert

Horváth Mihály nem az Esztergomi Tükör alapítója.

Nekem vannak fideszes barátaim, nem olyan kilépős-kizártos-félék, mint Maga. Hanem olyanok, akik kitalálták a Tükröt, csinálták a Tükröt, páran még most is. Mondom: nekem rendes fideszes barátaim vannak. Azok például sem alapításról, sem közreműködésről nem tudnak. Még Kiss Tónire emlékeznek úgy-ahogy, arcról beugrik, de hogy mit dolgozott, arra már nem emlékszik senki. Azért a papírról levették a nevét. Főleg a papír miatt és érdekében.

Figyeljen már, Mihály!

Legkevésbé sem hat meg, hogy Knapp János Pálhoz és Horváth Istvánhoz fordul, mert

ha nem éppen Tükör címmel, akkor máshogy jelenik meg kommentárom a Maga agymenéséről.

Deviszont, figyeljen már, Mihály, röhejes, hogy Meggyes ellen Maga összefogást sürget Knappal, aztán Meggyessel sürget összefogást ellenem, mert „csúnyát” írtam magáról. Mert ha engem Meggyessel egy súlycsoportba tetszene gondolni, Mihály, szólnék: Maga arányt téveszt, meg mértéket.

És hát, Mihály, meg ne sértődjék a szóért, de mégis muszáj megkérdeznem: amikor Meggyes és Knapp először szólt Magának, hogy ne tegye már tönkre az önkormányzást hitványkodásával, akkor Maga miért…? Maga mégis miért…?

Figyeljen, Mihály, kérdeznék.

Maga miért ment óbégatni a Helischer utcába? amit letagadhat ugyan a bíróságon, de hát ott van a videó (nyugodjon meg, Mihály, megvan a videó), amin Maga Misznéderrel, Szántó Tamással, Koditek Palival óbégat. Miért alapított „jobboldali alternatívát”? Miért alkalmazza Bejót? Miért használja Cserepet?

Figyeljen már, Mihály!

Maga miért költözött el Misznéder begyűjtése után Angliába? Maga miért készít illegális hangfelvételeket? Maga el tudja képzelni, hogy elhisszük, a Varga-céget egyedül az vette át/meg, aki a mai cégiratokban szerepel?

És figyeljen már, Mihály! És válaszoljon!

Meggyes Tamás elleni nyomozáshoz Maga nem adott anyagokat? Mert a Népszabadság Magára hivatkozik, tudjuk, ki az a „H. M.”. Szóval Maga úgy gondolja, elég annyit mondania, hogy Meggyes Magának nem Fidesz, aztán Maga szerint el lehet árulni őt? hamis vádakkal? Maga nincs benne az MSzP-nek azon törekvésében, hogy amíg sorra viszik szíjon elfele az embereiket, addig próbáljanak valamit találni?

Tudja, Mihály, nem gyanakodnék Magára, nem mondanám, hogy Maga benne van az „UD-s Meggyes”-ügyben, csakhát mégis a Maga monogramja áll a Népszabadságban. Véleményem szerint nem véletlenül. Éppen a Magáé. Aki felvételt készít a telefonbeszélgetéseiről, és beküldi a bíróságra. Teljesen törvénytelenül. És ezt a szeretgomon olvashatom.

Meddig akar minket, becsületes esztergomiakat ilyen ügyekkel szembesíteni, Mihály?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esztergomitukor.blog.hu/api/trackback/id/tr15943179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása