HTML

Esztergomi Tükör

Esztergomról, Városunkról, a Városról. Fórum Esztergom jobbérzésű polgárainak. Hajrá, Esztergom!

Friss topikok

Linkblog

Újra a Fideszre kennék bűneiket a megyei elvtársak - Misznéder sem marad ki a sorból

2009.02.14. 17:45 Esztergomi Tükör

Igen derék írást helyeztek el a tegnapi pártsajtó, a Komárom Megyei Dolgozók Lapja (kiadja az MSzMP Komárom Megyei Bizottsága), vagyis a 24 Óra (kiadja az MSzP KE megyei szervezetének megbízásából az AS-M Kft.) címlapján.

A történet: egy tatai MSzP-s vezető, név szerint Boda Balázs lakópark építésre pénzt szedett össze Tatabányán jónéhány családtól. Az építkezést megfinanszíroztatta még a Környe-Bokod Takarékszövetkezettel is.

Boda cégét, a Pólus Kft-t felszámoltatja. A lakásépítőknek sem lakás, sem pénz nem jut. A takarékszövetkezetnek sem (itt zárójel: a takszöv az a forma, ahol a pénztulajdonosok a kölcsönvevőkkel a legközelebbi viszonyban állnak, a legkönnyebben bedönthető pénzintézetek, ha sötét gazemberek be akarnák dönteni) jut az építés nyereségéből.

Boda az MSzP tatai vezetője, a cég párt megyei szervezete elnökségének tagja.

Ki a hibás? Ki lehet az? Áh, megvan!

Ki a hibás tehát, hogy a tatabányai építtetők pénz és lakás nélkül maradnak? Ki a hibás azért, mert a Környe-Bokod Takarékszövetkezet tagjai pénz nélkül maradnak?

A pártsajtó szerint a hibás egyértelműen a Fidesz.

Mert Tatabánya fideszes alpolgármestere nem tud az MSzP-sek sötét ügyéről. Nyilván nem: MSzP-sek lopkodásáról nem tudhat, éppen azért lopás.

A pártsajtó szerint a hibás egyértelműen a Fidesz.

"A pénzt elorzó Boda elvtárs tudja az okosságot"

Mert az éppen kisemmizett Környe-Bokod Takarékszövetkezet jogi képviselője fideszes. És mert a pénzzel lelépő, lakást félbehagyó, szerződésszegő, és amúgy roppant gyanús Pólus Kft. építkezését nem akarta finanszírozni. Persze a pénzt elorzó Boda tudja az okosságot: a takarék venné el a lakásokat. Nem, nem. Azt a Pólus adta volna át a pénzintézetnek, az építtetők tudta nélkül. Valószínűleg ez derült ki korábban annál, mint Boda elintézte volna a formalitásokat, így robbant ki az ügy.

A (hazugság és) halál 24 Órája

Írjuk ki e rafaelbalázsi kaliberű zugfirkász nevét: Mudri Anna elvtársnő. Mudri Anna elvtársnő jó elvtársnő. Mudri elvtársnő jó eséllyel kapná a Munkás-Paraszt Hatalomért Érdemérmet, ha visszatekerhetné a naptárat. Most nem tudni, mit kap ezért a cikkéért. Vonalas főszerkesztője valószínűleg a kollektíva többi dolgozója előtt részesíti dícséretben. Mert ahogy - véleményem szerint - a következő szerkesztőségi értekezleten Szerdahelyi Csaba főszerkesztő elvtársnak fogalmaznia kell: „a propaganda és az agitáció fontos eszköz a gaz fideszesek, a mindenhova befurakodó reakciós elemek elleni ádáz harcban. Ugye, Mudri Anna elvtársnő? Ugye, Rafael Balázs elvtárs?” Véleményem szerint azért ez az aljasság pénz nélkül nem ment. A pénz, amit véleményem szerint Mudri Anna elvtársnő Boda Balázs tatai MSzP-elnöktől átvehetett ezért, a Környe-Bokod Takarék és a tatabányai építtetők pénze volt.

Az esztergomi Pólus

Nade miért is foglalkozunk Boda Balázs elnökelvtárs és a Pólus Szocialista Brigád és Tolvajbanda Kft. ügyével? - kérdezhetné tőlünk az olvasó.

Azért, amit Mudri Anna, MSzP-s csaló gazembereket védő firkász kihagyott a cikkéből. Az esztergomi vonatkozás. Véleményem szerint Mudri Anna elvtársnő nemcsak aljas módon pártszempontú, a csaló MSzP-st mosdató, ártatlan fideszeseket sározó írást jelentetett meg. Hanem felületes, MSzP-s pártelnök diktálta írást, ami eltagad bizonyos tényeket. Márpedig ez hazugság. És most Mudri elvtársnőt és Boda elvtársat utolértük. Hamarébb, mint a sánta kutyát.

"Kéttucatnyi lakásépíttetőtől szedtek be pénzt"

Boda elvtárs ugyanis rablóbandájával szocialista brigádjával már lecsapott Esztergomra.

Kéttucatnyi lakásépíttetőtől szedtek be pénzt, meg két esztergomi cégestárstól, meg az önkormányzattól. Az építtetők már beköltözhettek, hosszú évek csúszása, albérletből albérletbe költözködések, és pereskedés, meg iszonyú ráfizetések és pótmunkák, javíttatások után. A két cégestársat kiforgatták mindenéből. Jó partnerként csődbe taszították őket.

Csak egy maradhat…

Egyedül az önkormányzat áll még harcban: a pólusosokat ugyanis még azokban az épületekben vannak elbarikádozva, amiket 4-5-6 évvel ezelőtt készen át kellett volna adniuk a városnak. Esztergom, miközben kiperelte őket az üzletből, aminek a végén a tataiak már zsarolták a helyhatóságot a soha el nem készülő, így soha meg nem térülő, örökre befejezetlenül az Aranyhegyet csúfító házakkal, többször megpróbált birtokba kerülni, hogy a már rég a szerződés szerint kifizetett házait legalább befejezhesse. A tataiak bosszúból elhúzódó pereskedést zúdítottak Eszterom nyakába.

"Persze, hogy azok a fideszesek!"

Kitalálják, ki volt a bűnös? Ki volt az, akit az esztergomi MSzP-sek, hogy védjék saját fajtájukat, a tatai Boda Balázst, állandóan interpelláltak? Ki volt az, aki ellen Lopásielza a szüntelen rohamait indította?

Persze, persze, hogy ő. Meggyes Tamás. Ahogy Tatabányán a tatabányaiak. A fideszesek. Hát persze. Akik miatt az MSzP-s vállalkozók nem adhatják át a lakásokat.

Azok a fideszesek!

Tanulságból viszont van több is

Azért nem szabad itt megállnunk. Van más tanulság is, újabb annál, hogy az MSzP-sek lopnak, cserben hagyják azokat, akiknek a pénzén játszanak, és a Fideszre kenik a felelősséget. Ez legfeljebb érdekesség már, de nem újdonság.

Hanem nézzék meg, mit csinál Misznéder János, átmenetileg szabadlábon védekező, Meggyes Tamás házának és kocsijának felgyújtatásáért fél évet előzetesben lehúzó esztergomi vállalkozó?

Röviden:

1. engedélyeket, szabályokat semmibe véve lakóparkot épít

2. pénzt beszed az építtetőktől

3. lakóparkot átadni nem tudván, minden engedély és hozzájárulás nélkül közműre ráköt

4. ezzel egy időben lakóparkot átadni nem tudván, minden engedély és hozzájárulás nélkül építtetőket beköltöztet

5. amikor a balhé kitör, rákeni az egészet az önkormányzatra, amiért az be merte tartatni vele is a mindenkire kötelező normákat

6. megvádolja, sőt feljelenti az önkormányzatot

Bűnösök közt…

Majdnem ennyi. Még azt kérdezném meg: tetszenek-e tudni, melyik internetes portál adott teret Misznéder vádaskodásának? Melyik internetes portálon nevezték Misznédert talpig becsületes vállalkozónak, miután még egy hónapja sem volt szabadlábon, fél év előzetes után? Kik azok, akik maguk elismerték, hogy ezzel az internetes portállal azonosulnak?

Hát persze, hogy a szeretgomról és Horváth Mihály és Kovács Gábor (meg Varga Ernő, Erős Gábor, Chalupa Zoltán, Nagy László, Ilosvai Gábor) Polgári Esztergomért Egyesületéről van szó. Akik éppen úgy viselkednek, mint Mudri Anna, mint Boda Balázs.

Cinkosok az építtetők ellen. Cinkosok a városlakók ellen. Mint az MSzP-sek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esztergomitukor.blog.hu/api/trackback/id/tr89943103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása