HTML

Esztergomi Tükör

Esztergomról, Városunkról, a Városról. Fórum Esztergom jobbérzésű polgárainak. Hajrá, Esztergom!

Friss topikok

Linkblog

Nyíri, az illegális

2009.04.20. 08:34 Esztergomi Tükör

Mert mást mit gondoltál volna, Kedves Közönségünk. Már pénteken azon röhögtek a városházán, milyen gyorsan írja Nyíri a tiltakozó mindenféléket ezekért a táblákért...

 

Aztán már a hétvégén eltűnt belőlük pár. Bezzeg a zeMeSzPés megszorítóst akkor nem fűtötte ilyen buzgalom, amikor a kertvárosi bekötőn jelent meg neoluxolt tábla Esztergomról. Meg amikor a visegrádin. Csak hogy két olyan utat mondjunk, amiket Nyíri pártjának köszönhetően még sokáig egybefüggő gödörtengerként kell járnunk nap mint nap.

Ezt a zeMeSzPének köszönhetjük, Tittmann-nak és Winkfeinnek, és Bajnainak.

Akik az ügyet figyelemmel kísérik, tudják: az állam helyett Esztergom nyírja a főutak menti gazt, takarítja az árkot, ültet fát. Mindebből juthatna több óvodákra, iskolákra, kórházra, nyugdíjasokra, de sajnos nem lehet, mert a zeMeSzPés kormány így fosztogat minket. Tittmann, Nyíri, Winkfein, a hazug fosztogatók. Bajnai az. A szocialisták azok. Emlékszünk, két éve kiderült: csak ártani tudnak nekünk. Akkor vágták ki a visegrádi főút fasorát. Tittmann utasítására. A leveleket megtalálták az esztergomiak, a bizonyíték égbekiáltó: egy ócska komcsi, Tittmann János, esztergomi fákat vágatott ki. Mert ahhoz nagyon ért. Szakértő, ahogy a kormánya is: Szekeres, Hiller, Ficsor, Vahl, köztük olyan bűnözők, akik még a kormányalakítás előtt lebuktak szépen.

Meg persze kimaszírozta magának, hogy Dorogon előbb legyen elkerülő út, aztán kitiltsák a teherforgalmat Dorogról, aztán a teljes belvárosi főutat felújítsák. Esztergomnak meg nem jut második főút, csak ha a sajátjából kifizeti több mint 3/4-ét, konkrétan 760 milliót, amihez kegyeskednek 240-et adni. Mert a zeMeSzPés államnak édesmindegy, szívnak-e az esztergomiak, amíg Tittmann szavazatát egy-két főutacskával biztosan a kezükben/zsebükben tartják. Egy komcsi bőven elég nekik, mit gondolnának 31000 esztergomival?

Ezt a zeMeSzPének köszönhetjük, Tittmann-nak és Winkfeinnek.

Igaz, tudjuk Gyurcsány és Bajnai megválasztgetása óta, hogy az eMeSzPének, vagyis Tittmann-nak, Nyírinek és Winkfeinnek a demokrácia semmi. Sem az esküjükhöz, sem az ízléshez nem tartják magukat. Törvény, igazság mára semmivé lett

Nyíri Elvtárs! Csak azokért a faja utakért tennél valamit, ne csak az orv, hazug feljelentésekkel kapcsolatban olvassuk a neved mindig, meg amiért talpnyaló módra támogatod Tittmannt, Winkfeint és Bajnait.

És hidd el, Nyíri Elvtárs, nemsokára vége lesz ennek a tábklazúzós kamaszromantikának. És előhívnak Téged, és elszámoltatnak Titeket. És akkor véged lesz Tenéked, amiként a botnak is vége van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esztergomitukor.blog.hu/api/trackback/id/tr121075426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása